Problemløsning...

Skab vækst med effektiv problemløsning!

Bliv effektiv problemløser, der identificerer og implementerer nye tiltag, der er vigtige inden for dit ansvarsområde. Vi klæder dig og dine medarbejdere på til at klare de udfordringer, der konstant kommer i den foranderlig verden i form af nye begreber og nye muligheder.
Ved at deltage i vore sessioner for ledere, vil du altid være opdateret om nye begreber og muligheder.

Alt foregår Online sammen med 10 ledere og eksperter inden for de områder du vil fokusere på. Som deltager i vort online forløb for ledere, får du ryddet de svære og besværlige opgaver af vejen. Du får inspiration fra andre ledere og eksperter, til at udvikle dine leder-kompetencer så det gavner maksimalt i hverdagen.

Problemløsning...Problemløsning - vigtigere end nogensinde!

Vore udviklingsforløb til leder, er forankret i en effektiv problemløsningsproces, som lederen har implementeret - eller vil implementere i sin dagligdag. I en konstant foranderlige verden er dette nødvendigt idet forandringsparathed vil være et krav i fremtiden.

Problemløsningsprocessen bruges til at få løsninger iværksat på et sikkert og gennemtænkt grundlag. Det gælder absolut også inden for:

    Strategiudvikling
    Lederudvikling
    Medarbejderudvikling

RCM.DK stiller med kvalificerede og top kompetente facilitatorer og eksperter, der fokuserer på de problemer og udfordringer, du vil have løst. Implementeringen, altså det at få løst problemet i dagligdagen, er den vigtigste del. Problemer og udfordringer i din virksomhed bearbejdes og løses i det virtuelle miljø. Du forbereder implementeringen i dagligdagen under de virtuelle sessioner.
Du deltager fra din PC - Ipad eller SmartPhone lige, der hvor du er.

Den fremgangsmåde vi anvender i vore virtuelle udviklingsforløb, kan umiddelbart anvendes i din virksomhed. Sagen er den at i fremtiden vil præsentationer, møder og distancemedarbejder foregå virtuelt.