Om...

RCM.DK leverer unikke Online-Sessioner til ledere i Danmark, baseret på egne udviklede læringsmodeller og metoder, som er forankret i års undervisning og arbejde med at flytte mennesker via virtuelle undervisningsforløb fra et niveau til højre niveauer.

Som en af de første i Danmark har Poul Erik Rasmussen været en pioneer inden for det, der i "gamle dage" blev kaldt e-Learning.

I dag arbejder RCM.DK ud fra en fokuseret og problemløsningsorienteret tilgang til at flytte og udvikle peronlige kompetencer. Det gør at du netop tilegner dig de færdigheder, som du mangler.

Vi er specialiseret inden for:
     Strategiudvikling
     Lederudvikling
     Medarbejderudvikling

RCM.DK's kvalificerede og kompetente facilitatorer(Ledelse, Psykologi, Jura og IT & Web) fokuserer på de problemer og udfordringer, du skal have løst.

Implementeringen, altså det at få løst problemet i dagligdagen, er den vigtigste del. De problemer og udfordringer du står med, bearbejdes og løses under Online-Sessioner for ledere. Når du er klar, implementeres dine løsninger i dagligdagen.

Du deltager fra din PC - Ipad eller SmartPhone lige, der hvor du er.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du bliver positivt overrasket over de resultater, du opnår.

Sådan arbejder vi!

Den fremgangsmåde vi anvender i vore Online-Sessioner, kan umiddelbart anvendes i din dagligdag, når du er fortrolig med den. Sagen er den at i fremtiden vil præsentationer, møder og distancearbejde foregå via Ipad, Smarthpone og PC.

EN VÆRDIFULD BONUS, SOM DU FÅR BRUG FOR I FREMTIDEN!